interior2.png

Tarieven

PRO DEO

Als u weinig of geen inkomen heeft, kunt u in aanmerking komen voor gefinancierde rechtsbijstand. Wij kunnen dan Pro Deo voor u werken. De kosten worden dan voor het grootste gedeelte door de overheid betaald. U hoeft slechts een klein gedeelte zelf te betalen. In sommige gevallen kunt u dit bedrag terugkrijgen van de overheid.

Of u in aanmerking kunt komen voor gratis rechtshulp, wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. De voorwaarden zullen u bij het eerste gesprek worden uitgelegd. U kunt deze alvast doorlezen op de website van de Raad voor Rechtsbijstand www.rvr.org.
Het is altijd voordelig wanneer u zich tijdig door het Juridisch Loket (0900-8020) laat doorverwijzen naar mr. drs. Groenenberg. U krijgt dan namelijk korting op uw eigen bijdrage.

KOSTEN

Indien u niet in aanmerking komt voor gefinancierde rechtsbijstand, dient u de kosten van de advocaat zelf te betalen. Het uurtarief wordt tijdens het eerste gesprek besproken. Het uurtarief is afhankelijk van het soort zaak en de spoedeisendheid. In beginsel bedraagt het uurtarief van mr. drs. Groenenberg tussen de € 175,- en € 250,- (ex. BTW) per uur. Kantoorkosten worden niet in rekening gebracht.

Het is ook mogelijk een bedrag af te spreken voor de totale procedure. Deze kosten verschillen per zaak.

In sommige gevallen dient u rekening te houden met bijkomende kosten zoals kosten van de deurwaarder, griffierecht van de rechtbank of overige kosten welke voor uw zaak gemaakt dienen te worden. Deze kosten worden aan u uitgelegd, zodat u altijd weet waarom bepaalde kosten worden gemaakt.

 

Bezoekadres

Laan van Chopin 19

2151 GZ  Nieuw-Vennep

 

Postadres

Postbus 275

2150 AG  Nieuw-Vennep

T 0252-746019

F 0252-746021

E

Facebook   Linkedin   Twitter blue